onsdag 28 oktober 2009

Ingenting

Klockan är nu halv åtta och jag har inte varit utanför dörren. Jag läste en gång i en bok (the game av Neil strauss) att det absolut första man gör för att få ligga är att man tar sig ut ur sin lägenhet. På den punkten behövde jag inte känna mig träffad, som med alla andra punkter dom tar upp i den boken. Men idag har det inte blivit mer än att jag har öppnat ett fönster.

Igår däremot var jag utanför dörren. På ett yogapass. Det första i mitt liv. Jag går på World class på Hornsgatan. En kompis, johan går där också och det händer att vi tränar ihop. Så igår frågade Johan om jag skulle med på ett pass yoga. Passet började 19.55 vilket jag missförstod lite och trodde att vi skulle ses i omklädningsrummet då.
När inte Johan var där så tassade jag barfota ut i lokalerna. Gick förbi löparmaskinerna. (Som vanligt var där minst två tjejer som va så snygga att jag höll blicken i golvet). Framme vid glasväggen såg jag att passet var i full gång. Jag öppnade dörren och gick in lite trevande. Nästan hela govet var täckt av personer som andades in djup och andades ut långsamt. I bakgrunden hördes ett monotomt ljud. Samma ljud om och om igen. Det påminde mig om nån film men kunde inte komma på vilken.
Min förvirring märktes och instruktören pekade bort mot madrasserna som hängde på en vägg. Jag plockade ner en och la ner den där jag stod. Satte mig och tittade mig omkring om jag såg Johan vilket jag gjorde. Han låg fyra personer längre bort.
Efter passet frågade Johan vad jag tyckte, om jag hade "kommit in i moodet". Jag förstod inte vad han menade men jag nickade och sa ja. Vi stod ute i maskinhallen och snackade en stund. Plötsligt släktes lite av lamporna och vi frågade om dom höll på att stänga, vilket dom gjorde.
Johan skulle hem till sin tjej i Aspudden så vi sa hej då och jag frågade om jag hann duscha vilket jag skulle göra om jag skyndade mig. Istället åkte jag hem och tog ett bad.

På kvällen såg jag tre veckor av In treatment på rad. Jag blev helt förälskad i Laura.

Idag har jag nyst flera gånger och är nu livrädd för att jag har fått svininfluensan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar